Tickets

Tickets

Zoals jullie konden lezen op de startpagina, zal je net zoals vorig jaar de tickets voortaan enkel digitaal via een exclusief platform kunnen bestellen én meteen ook betalen.


Voor wie écht niet om kan met computer, en ook niemand heeft om zich daarbij te helpen, organiseren wij, op het ogenblik dat de verkoop digitaal van start gaat een "cash-dag" in de receptiezaal van het gemeentehuis te Gullegem (Peperstraat 10). Daar kan je dan je tickets door iemand van ons laten reserveren en die dan ook ter plaatse meteen cash betalen.


Er is voortaan ook geen neerdakfoon meer ter beschikking. En het heeft dan ook geen zin meer om bij Danny Goemaere thuis aan te bellen om tickets te reserveren. Het reservatiesysteem doet dit volledig op eigen houtje, zonder dat iemand van ons hierbij betrokken wordt.


Tickets kosten net zoals vorig jaar € 10,00 per persoon.

(Kansentarief met UiTPAS Zuidwest: € 2,00 > terugbetaling na voorleggen van UiTPAS aan de kassa.)


LET WEL: verkochte kaarten worden niet terugbetaald, maar kunnen eventueel omgeruild worden naar  een andere datum (op voorwaarde uiteraard dat er voor die voorstelling nog plaatsen beschikbaar zijn). Desgevallend stuur je een mailtje aan: tneerdak@gmail.com.


De ticketverkoop start digitaal op zaterdag 25 november 2023 om 10:00. Op dat ogenblik gaat ook de cash-dag van start in de receptiezaal van het gemeentehuis te Gullegem (Peperstraat 10), en loopt tot 11:00 's morgens.


Bij eventuele vragen of problemen, mail steeds naar:

tneerdak@gmail.com

<<< Het privacybeleid van onze toneelgroep kan je hier lezen.