Jolien - actrice


Jolien

Jolien Bultynck (°1989) sloot zich bij onze toneelgroep aan in 2007 toen zij in "Jawadde Zerar" de rol vertolkte van het zwoele buurmeisje dat de heren allerlei geile (dag)dromen bezorgde!

 

Hoewel de meeste van haar medeacteurs en -actrices toch (het mag gezegd) een stuk ouder zijn dan zijzelf, heeft dit haar niet weerhouden om jaar in jaar uit zich te amuseren binnen ons gezelschap en dan ook iedere keer het beste van zichzelf te geven in de verschillende rollen die zij sindsdien reeds ten beste gaf.

 

Intussen is het al een paar jaar geleden dat Jolien bij ons nog op de planken stond, omdat haar gezin nu eenmaal aan uitbreiding toe was. De tijd om met de kroost bezig te zijn laat momenteel nog niet toe ook nog repetitietijd in te lasssen, maar we zijn ervan overtuigd dat de theaterkriebel nog altijd sterk aanwezig zijn. De toekomst zal ze zeker nog terugbrengen binnen onze rangen; daar zijn we van overtuigd!

 

Leuk aspect: bij "De Muizenvanger" heeft Jolien bewezen dat zij niet alleen over acteertalent beschikt, maar ook over een talenknobbel, waar zij handig gebruik van maakte om de Chinese verkoopster te spelen! Chapeau!

Annabelle Devos

Mielke van Heule

2014

Sonja D'Hondt

Fameuske Speurneuze

2015

Heidi Vandevelde

B&B Stille Rust

2017

Betty Bettens

vOnkrut vergoa nie!

2016